Sökmotorannonsering

SEM kan du jobba med själv, men vi gör det bättre

Annonsera på sökmotorer

Visits är certifierade av Google för att driva annonskampanjer både i Googles sök- och displaynätverket som publicerar annonser på affilierade webbplatser.

Strategi – Visits har lång erfarenhet av annonsering på sökmotorer. Vi hjälper på detta sätt våra kunder att öka trafiken till våra kunders webbplatser, det gäller också att man ökar rätt sorts trafik dvs. trafik som håller hög kvalitet och som driver affärer. Vi arbetar tillsammans med kunden fram en strategi som skall ligga till grund för annonseringen. Det kan till exempel handla om att att fokusera på försäljning eller att fokusera på trafikökning till en webbplats i informations- eller brandingsyfte.

Proaktivitet – Det är viktigt att vara proaktiv när man arbetar med PPC, att ligga steget före konkurrenterna och veta på vilka sökord man skall annonsera samt att förstå när och hur man får bäst utdelning på sina kampanjer. Detta för att uppnå bästa resultat och lägsta CPC (cost per click).

Kostnadseffektivt – Vi arbetar på konsultbasis åt dig, d. v. s. du betalar oss bara för den tid vi lägger ner på att optimera ditt konto och att hjälpa till med din annonsering. Detta görs upp i förväg och baseras på dina önskemål, du betalar ett fast pris varje månad för tjänsten.

Kontakta oss idag så kan vi göra din sökmotorannonsering effektivare!