Sökmotoroptimering

SEO är inte svårt, när man vet vad som krävs!

Sökmotoroptimering (SEO)

Hittar dina kunder din sida i den delen av sökmotorernas resultatsidor som inte går att köpa?
Om inte behöver du förmodligen hjälp att optimera den så att sökmotorer hittar din information och kan kategorisera den på rätt sätt så att du hamnar högt upp i resultatlistan (SERP; Search Engine Result Page) när någon söker efter information som har med ditt företag att göra.

Webbplatsanalys – Vi börjar de flesta projekt med att göra en grundlig genomgång av din webbplats. Detta första steg i optimeringen är mycket viktigt då det är detta som sätter själva fundamentet för ett lyckat SEO-projekt.

Vår webbplatsanalys behandlar allt ifrån din sidas innehåll till de mer tekniska bitarna och avslutas alltid med en workshop där vi presenterar analysen tillsammans med ditt företag och eventuell webbyrå. En tydlig actionlista med rekommendationer bifogas så att ni enkelt kan implementera de förändringar vi rekommenderar.

Löpande arbete – Hur ser din länkprofil ut? Hur ser dina konkurrenters länkprofiler ut? Länkar är fortfarande en av de absolut viktigaste faktorerna för att lyckas med SEO. Visits hjälper dig med detta arbete.

Innehåll – Vi hjälper dig att ta fram bra texter som är anpassade efter SEO och är riktat till dina besökare, på rätt sätt, det handlar inte om att ta fram texter som är fyllda med sökord. Innehåll handlar om något helt annat. Vi behandlar de flesta språk.